AMANIDA DE FAVES D’ALELLA
AMANIDA DE FAVES D’ALELLA AMB TOMÀQUET I OLI DE MENTA
Ingredients
1 kg de faves d’Alella pelades
3 cebes tendres
6 tomàquets tipus pera (aquest son d’Alella)
18 tomàquets cherry (aquests son de Vilassar de Dalt)
Menta
Oli
Sal
Preparació
Oli de menta: Escaldeu la menta en aigua bullint amb sal, retirar i refrescar amb gel. Assecar bé i posar a la batedora juntament amb l’oli i la sal.
Bulliu les faves Bulliu les faves en aigua salada.Refrescar i repelar-les. A continuació poseu-les a macerar amb l’oli de menta
Escaldeu el tomàquet. Refrescar, i pelar. Reserveu-ne uns quants. Talleu la resta de tomàquets a daus petits traient les llavors. Amanir amb l’oli de menta.
Talleu la ceba ben petita, i poseu-la a confitar a foc lent fins que quedi transparent. Barrejar-la amb les favetes.
Presentació
En un motllo rodó, col·loquem al fons les faves. A sobre el daus de tomàquet i unes quantes faves més al damunt.
Per decorar col·loquem uns tomàquets cherry sencers.
Ho amanim tot amb l’oli de menta i una mica de sal gruixuda.
Dejar un comentario
¿Quieres unirte a la conversación?Siéntete libre de contribuir