AMANIDA DE FAVES D’ALELLA

Amanida de faves amb tomàquet

AMANIDA DE FAVES D’ALELLA AMB TOMÀQUET I OLI DE MENTA

 

Ingredients

1 kg de faves d’Alella pelades

3 cebes tendres

6 tomàquets tipus pera (aquest son d’Alella)

18 tomàquets cherry (aquests son de Vilassar de Dalt)

Menta

Oli

Sal

 

Preparació

Oli de menta: Escaldeu la menta en aigua bullint amb sal, retirar i refrescar amb gel. Assecar bé i posar a la batedora juntament amb l’oli i la sal.

Bulliu les faves Bulliu les faves en aigua salada.Refrescar i repelar-les. A continuació poseu-les a macerar amb l’oli de menta

Escaldeu el tomàquet. Refrescar, i pelar. Reserveu-ne uns quants. Talleu la resta de tomàquets a daus petits traient les llavors. Amanir amb l’oli de menta.

Talleu la ceba ben petita, i poseu-la a confitar a foc lent fins que quedi transparent. Barrejar-la amb les favetes.

 

Presentació

En un motllo rodó, col·loquem al fons les faves. A sobre el daus de tomàquet i unes quantes faves més al damunt.

Per decorar col·loquem uns tomàquets cherry sencers.

Ho amanim tot amb l’oli de menta i una mica de sal gruixuda.

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.