COMPOTA DE POMA (feta a la panificadora)
Avui us proposem un recepta molt senzilla feta a la panificadora, amb pomes de la Indicació Geogràfica Protegida Poma de Girona!
Esperem us agradi!!
Ingredients
500 gr. de poma pelada
250 gr. de sucre moreno
El suc d’una llimona
Preparació
Posem els ingredients a dins la cubeta de la panificadora
Busquem el programa per melmelades (la majoria de panificadores disposen d’un programa especial per melmelades)
Li donem al play!
Un cop finalitza el programa, ho passem tot per la batedora
Omplim els pots de vidre, prèviament esterilitzats, i tanquem bé
Si volem tancar-los al buit per una major conservació, posem els pots al bany maria (uns 50 min a 90 ºC)
Després de la cocció és convenient girar els pots de cap per avall, perquè facin el buit, i deixar-los en un lloc fosc però ben ventilat.
Bon profit!
Dejar un comentario
¿Quieres unirte a la conversación?Siéntete libre de contribuir