COMPOTA DE POMA (feta a la panificadora)

melmelada de taronja

Avui us proposem un recepta molt senzilla feta a la panificadora, amb pomes de la Indicació Geogràfica Protegida Poma de Girona!

Esperem us agradi!!

Ingredients

500 gr. de poma pelada

250 gr. de sucre moreno

El suc d’una llimona

Preparació

Posem els ingredients a dins la cubeta de la panificadora

Busquem el programa per melmelades (la majoria de panificadores disposen d’un programa especial per melmelades)

Li donem al play!

Un cop finalitza el programa, ho passem tot per la batedora

Omplim els pots de vidre, prèviament esterilitzats, i tanquem bé

Si volem tancar-los al buit per una major conservació, posem els pots al bany maria (uns 50 min a 90 ºC)

Després de la cocció és convenient girar els pots de cap per avall, perquè facin el buit, i deixar-los en un lloc fosc però ben ventilat.

Bon profit!

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.