PA DE PESSIC AMB FRUITS VERMELLS

portadapastisfruitsvermells (11)

Malgrat fa molt de fred, avui ha començat la primavera!

Volem donar-li la benvinguda amb aquest Pa de pessic amb nata i fruits vermells, inspirat en la recepta d’un Naked Cake d’un dels nostres blocs preferits: llevat, farina, sucre i sal! Gràcies noies!

Esperem us agradi!!

Ingredients

Per al motllo de 18 cm:

3 ous

200 gr. de farina

150 gr. de sucre

120 ml. de llet

120 ml. d’oli de girasol

3 culleradetes de llevat químic

Ingredients per al farcit:

200 ml. de nata per muntar

50 gr. de sucre llustre

2 tarrines dels fruits vermells que més us agradin (maduixes, gerds, nabius, etc..)

 

Preparació

Escalfar el forn a 150º ( dalt i baix )

Muntar les clares i reservar.

En un bol, batre els rovells i el sucre fins que escumin.

Afegir la llet i l’oli i mesclar.

Afegir la farina amb el llevat i mesclar fins que estigui tot ben integrat.

Per últim, incorporar les clares amb moviments suaus de baix a dalt.

Abocar dins del motllo i coure:  45/50 minuts

Punxar per saber si està cuit.

Desemmotllar i deixar refredar damunt d’una reixeta.

Preparació del farcit:

El dia abans, posar els fruits vermells en un recipient amb 4 cullerades soperes de sucre, mesclar amb cura i deixar a la nevera.

Colar els fruits vermells i reservar l’almívar .

Muntar la nata, afegir el sucre llustre i mesclar.

Amb una cullera, mesclar poc a poc els fruits amb la nata

Reservar a la nevera.

Tallar per la meitat els pastissos i amb un pinzell, untar les dues superfícies de cada pastís.

Col·locar el pastís a la safata de servir, omplir amb el farcit i tapar .

Decoreu-lo com més us agradi!

daltpastisfruitsvermells (5)

 

Pastís fruits vermells - tall

Bon profit!

Fes la teva comanda aquí

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.