, ,

PASTA AMB CARBASSÓ I CEBA

recepte carbasso web

El Carbassó!  

Una hortalissa que conté valuosos nutrients com vitamines, antioxidants i minerals, i molt versàtil en la cuina.

Ingredients (per 4 persones)

4 carbassons

3 cebes tendres

100 ml de nata per cuinar

400 grs de pasta (la que més us agradi)

Oli d’oliva

Sal

Aigua

Preparació

Pelem i taller el carbassó en quadrats no gaire petits. Tallem la ceba també a quadrets.

En una cassola afegim oli d’oliva i sofregim la ceba uns 5 minuts a foc mig. Salem.

Quan comenci a estar una mica transparent afegim el carbassó i salem.

Deixem coure fins que el carbassó estigui cuit (haurà reduït moltíssim)

Mentrestant haurem posat en una olla aigua amb sal per bullir la pasta triada.

Afegim la nata per cuinar al carbassó i la ceba i deixem reduir fins aconseguir una salsa lligada.

Un cop cuita la pasta, la escorrim i l’afegim a la salsa de carbassó.

Rectifiquem de sal, si és necessari, i remenem fins que quedi tot ben barrejat.

Bon profit!

Fes la teva comanda aquí

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.