PORRUSALDA
Heu tastat mai la Porrusalda?
És un plat típic basc i navarrès elaborat principalment amb verdures, on hi predomina el porro tallat a daus. El significat en basc de la paraula purrusalda és literalment caldo de porro
És molt fàcil de preparar, i en menys de 30 minuts tens un àpat espectacular!
Ingredients (per 4 persones)
4 porros
3 patates mitjanes
1 ceba gran
2 pastanagues
1 litre de fumet de peix
1/2 got de vi blanc
500 grs de llom de bacallà desalat
Oli d’oliva
Sal
Aigua
Preparació
En una olla amb 1 litre d’aigua, afegim les espines i la pell de bacallà per fer el fumet (ho podem fer amb qualsevol espina i pell de peix)
Rentem les verdures, i les tallem.
En una cassola afegim oli d’oliva i sofregim la ceba i el porro uns 5 minuts a foc mig. Salem.
Afegim la pastanaga, la patata i remenem. Afegim el vi blanc i seguim sofregint uns 5 minuts més.
Afegim el fumet prèviament colat fins a cobrir totes les verdures.
Tapem i deixem coure uns 10 minuts a foc mig.
Afegim el bacallà i acabem de coure 10 minuts més. Comprovem que les patates estiguin cuites.
Rectifiquem de sal, si és necessari.
Bon profit!
Fes la teva comanda aquí
Dejar un comentario
¿Quieres unirte a la conversación?Siéntete libre de contribuir