, ,

PORRUSALDA

porrusalda (3)

Heu tastat mai la Porrusalda? 

És un plat típic basc i navarrès elaborat principalment amb verdures, on hi predomina el porro tallat a daus. El significat en basc de la paraula purrusalda és literalment caldo de porro

És molt fàcil de preparar, i en menys de 30 minuts tens un àpat espectacular!

Ingredients (per 4 persones)

4 porros

3 patates mitjanes

1 ceba gran

2 pastanagues

1 litre de fumet de peix

1/2 got de vi blanc

500 grs de llom de bacallà desalat

Oli d’oliva

Sal

Aigua

Preparació

En una olla amb 1 litre d’aigua, afegim les espines i la pell de bacallà per fer el fumet (ho podem fer amb qualsevol espina i pell de peix)

Rentem les verdures, i les tallem.

En una cassola afegim oli d’oliva i sofregim la ceba i el porro uns 5 minuts a foc mig. Salem.

Afegim la pastanaga, la patata i remenem. Afegim el vi blanc i seguim sofregint uns 5 minuts més.

Afegim el fumet prèviament colat fins a cobrir totes les verdures.

Tapem i deixem coure uns 10 minuts a foc mig.

Afegim el bacallà i acabem de coure 10 minuts més. Comprovem que les patates estiguin cuites.

 

Rectifiquem de sal, si és necessari.

Bon profit!

Fes la teva comanda aquí

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.