XARRUP DE MONIATO AMB CEPS I REDUCCIÓ DE PORTO

20171019_205931

Ingredients:
1-2 moniatos
30gr nata liquida
100 ml de porto
100 g ceps
Oli oliva
Sal

Preparació:
El ceps els deixem en remull en aigua durant 1 hora.
Posem el moniato a escalivar al forn (embolicat en paper d’alumini) durant aproximadament 1 hora.
Un cop estigui tou es treu del forn i es deixar refredar. Un cop fred, els pelem i amb la polpa , una mica de nata liquida i un mica d’oli fem un puré.
Posem al foc el porto per reduir-lo a foc lent durant una hora aprox, fins que quedi espès, com un caramel.
Netegem els ceps, els tallem i els saltegem amb una mica d’oli i sal.

Presentació:
Servim la crema de moniato en un got de xarrup o bol petit, i afegim per sobre la reducció de porto i els ceps saltejats.

Bon profit!
Xavi

Descarrega’t la recepta aquí

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.